Branding Logo

Tahaab Rais

Tahaab je glavni direktor za strategiju i filmski direktor u Publicis Groupe u regiji MENAT. Odgovoran je za strategiju i kreativnu izvrsnost za različite kompanije unutar Publicis Groupe.

Jedan je od svjetski najnagrađivanijih stratega za učinkovitost i strategiju, s više od 880 nagrada. Prepoznat je kao Strateški lider godine za 2022. u regiji MENAT.
Njegov rad je prepoznat i u Cannesu, Effiesu, NYF-u, D&AD-u, Andy'su, Cliosu, LIA - i, WARC - u, Dubai Lynxu, One Showu, Jay Chiatsu, a drži rekord od 350 + Effieja . Njegovi su radovi predstavljeni na platformama kao što su CNN, Time Magazine, BBC, WSJ među ostalima .

Prije Publicis Groupe, Tahaab je vodio McCann Worldgroup u MENAT - u i to do prve pozicije u svijetu u Effies Indexu i u izvješću WARC 100, više puta između 2016. i 2022. godine, čime je postavio standarde za cijelu regiju .
Uz nagrade za djelovanje u oblasti strategije, Tahaab je i višestruko nagrađivani filmski redatelj, čiji su filmovi prepoznati i nagrađivani diljem svijeta .