VIJESTI

BK 07 domaća konferencija sa svjetskim programom

Vesna, prije svega moramo vam čestitati! Ove godine slobodno možemo reći da je Brending konferencija postala brend, a kao potvrda toga dolazi i partnerstvo sa Cannes Lions festivalom kreativnosti. Kako ste uspjeli postati partner najznačajnijeg događaja u svijetu iz oblasti kreativnosti i komunikacija?   Hvala, ovo partnerstvo zaista je zaista velika stvar za budućnost Branding … Nastavi čitati BK 07 domaća konferencija sa svjetskim programom

Daniel Pankraz: Sve je manje brendova koji su mladima stvarno cool

Na konferenciji će temom ”Creating Brand Heat” podići temperaturu i objasniti kako izgraditi moćne i cool brendove u svijetu moderne komunikacije te kako mlade zagrijati baš za vaš brend.

Brending konferencija, u saradnji sa Kanskim lavovima, predstavila najjači program do sada!

Službeno je predstavljen program ovogodišnje Brending konferencije, koja će se održati 02. juna u Domu mladih Sarajevo. U godini, u kojoj postaje oficijelni partner Canes Lions festivala kreativnosti i komunikacija, Brending konferencija dovodi predavače svjetskog renomea, a posebno se ističu zvijezde predavači Daniel Pankraz i Paul Coleman.   Radeći sa brendovima poput Nike, Jordan, Google, … Nastavi čitati Brending konferencija, u saradnji sa Kanskim lavovima, predstavila najjači program do sada!

Brand New Jungle

Sedma Brending konferencija, pod sloganom “Brand New Jungle”, održat će se 02. juna u Domu mladih Sarajevo, u organizaciji agencije Via Media. Tržište je džungla, a ovogodišnja Brending konferencija otkriva da li u džungli postoje pravila i kako postati njen kralj.

CONTENT TREBA DA INSPIRIŠE, A NE DA PRODAJE

Kriza je sadržaja – brendovi trebaju sve više i više sadržaja, a nemaju prave partnere koji im ga mogu omogućiti po razumnoj cijeni

4 STVARI KLJUČNE ZA RAZVOJ MODNOG BRANDA

Sloganom konferencije “Mind Your Brand” šaljemo jasnu poruku da vodite računa o svom brendu

* Na sve navedene cijene obračunava se PDV od 17%. U cijenu kotizacije uključeno: ručak, osvježenja, materijali konferencije i ulaznica za party.
//